Kun Pieksänhovin paukut olivat pitkät ja Kekkonen söi yrttihärkää – Baarimestari muistelee Pieksämäen ravintoloiden kulta-aikaa

Esko Kainulainen sekoittaa drinkkiä Pitkien paukkujen yönä Pieksänhovissa. Esko Kainulaisen kotialbumi

Elettiin 1970-luvun puoliväliä, kun baarimestari Esko Kainulainen aikoi lopettaa hommat Hotelli Pieksänhovissa. Maisemanvaihdos poltteli nuorta miestä, suunnitelmissa oli muuttaa Pyhätunturille sekoittelemaan juomia janoisille Lapin turisteille.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi 2 kk 5 €/kk tai 24 h 2 € ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja