The Legend of Korra

Johannes Valkola

The Legend of Korra

PC, PS3, PS4, X360, XOne, ikäsuositus 12

Odotukset nousevat korkealle, kun toimintapelin tekee lajin ekspertti, japanilainen Platinum Games. Muun muassa Bayonetta, Vanquish- ja The Wonderful 101 -peleillä vakuuttanut studio aiheuttaa kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa kovan pettymyksen.

Television samannimiseen animaatiosarjaan perustuva The Legend of Korra tuntuu aluksi pätevältä. Sarjakuvamainen ulkoasu kunnioittaa esikuvaansa, ruudunpäivitys on nopeaa ja itsevarma naistaistelija taitaa tyylikkäät erikoisliikkeet. Välillä katsotaan myös käsin piirrettyä animaatiota suositun tv-sarjan hengessä.

Positiivisuus kuitenkin hälvenee mitä pidemmälle pelissä etenee. Merkkejä hutiloidusta ja vaatimattomasta tuotannosta riittää: itämaiset ympäristöt ovat tyhjiä ja yksitoikkoisia, ontto kamppailumekaniikka ei palkitse paneutumista ja epäselvät kamerakulmat turhauttavat puolustauduttaessa.

Lyhyessä pelissä on lisäksi liikaa toistoa, eikä järjetön tarinankerrontakaan herätä mielenkiintoa. Läpipeluun jälkeen haaste kovenee, mutta sekään ei innosta.

Kaiken kaikkiaan ankea The Legend of Korra täyttää tyhjyydellä: mestarit ovat tehneet kertakäyttöpelin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut