Anna Puu: Antaudun

Sony

Anna Puu on kolmannella albumillaan löytänyt oman äänensä. Idols-kilpailun jälkeen nopeasti tehty ensilevy Anna Puu ja sille luonteva jatke Sahara olivat toimivia mutta persoonattomia pop-albumeja.

Kolmannella levyllä taustatiimi on sama, mutta nyt biisit kuulostavat siltä, kuin ne olisivat lähempänä Puun sielunmaisemaa. Levyllä on äänessä positiivinen haaveilija.

Puu on kertonut itse pitävänsä indierockista-, ja popista. Vaikka hän on tällä kertaa osallistunut itse niin sävellys-, kuin sanoitustyöhön, albumi etenee melko turvallisen iskelmällisellä pop-linjalla. Joukosta erottuvat pirteät Illanpilaaja ja Nuori Loiri, joista varsinkin jälkimmäinen on vanhat videopelit mieleen tuovalla syntetisaattorisoundillaan mukavan reipasta menoa.

Antaudun on tasaisen vahva pop-levy. Seuraavalle tuotokselle toivoisin Puun itse kirjoittavan vielä enemmän sanoituksia. Nyt hänen Samae Koskisen kanssa sanoittamansa kolme biisiä ovat levyn parhaimmistoa, jättäen taakseen Mariskan ja Heimo Hatakan tekstit.

Aki Lehti

 

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut