Vararengasravintolat uusii johtoaan: Mika Hämäläinen siirtyy toimitusjohtajan paikalta

Vararengasravintoloiden toimitusjohtaja Mika Hämäläinen antaa tilaa uudelle toimitusjohtajalle. Kuva joulukuulta 2020. Paula Pohjamo

Kaisu Lötjönen

Vararengasravintoloiden toimitusjohtaja vaihtuu. Pitkään yritystä luotsannut Mika Hämäläinen jättää toimitusjohtajan tehtävät helmikuun alussa ja siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtäviin.

Uusi toimitusjohtaja on yrityksessä pitkään varatoimitusjohtajana työskennellyt Juho Rissanen. Samalla organisaation rakennetta uudistetaan ja business controller Laura Lybeck ylennetään talous- ja henkilöstöjohtajaksi.

– Haikein mutta luottavaisin mielin jätän tehtäväni Vararengasravintolat Oy:n toimitusjohtajana. Olen saanut työskennellä Juhon ja Lauran kanssa yli 10 vuotta. Olen erittäin iloinen, että he pääsevät nyt näyttämään kyntensä tässä haastavassa tilanteessa, Mika Hämäläinen kertoo.

Vararengasravintoloiden omistaja Kimmo Timonen kiittelee Hämäläistä, jonka hän on tuntenut jo yli 30 vuoden ajalta.

– Olemme hyviä ystäviä ja Mika on myös nuorimman tyttäreni kummisetä. Kymmenen vuotta sitten, kun päätin lähteä ravintola-alalle, ehtoni oli että Mikasta tulee ravintoloitteni toimitusjohtaja. Mika on hoitanut toimitusjohtajan roolia upeasti.

– Nyt on kuitenkin aika antaa jokapäiväinen vetovastuu Juholle ja Lauralle ja päästää Mika katselemaan toimintaa hallituksen puheenjohtajan roolissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut