Kuopio sulkee sisäliikuntapaikat: uimahallit, kuntosalit ja liikuntasalit kiinni

Kaupungin sisäliikuntapaikat ovat kiinni ainakin 30.1.–12.2. välisen ajan

Myös Kuntolaakson uusi uimahalli suljetaan lauantaista 30. tammikuuta alkaen. Aija Pirinen
Iida Tiihonen

Iida Tiihonen

Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan pahentuneen koronatilanteen takia. Liikuntapaikat suljetaan kahdeksi viikoksi, 30.1.–12.2. väliseksi ajaksi.

Kiinni menevät Kuntolaakson ja Tahko Span uimahallit, kaupungin kuntosalit, kaupungin sisäliikuntapaikat (kuten Kuopio-halli, Lippumäen ylipainehalli ja Niiralan jäähalli), koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö sekä ulkoliikuntapaikkojen pukukopit.

Päätöksen liikuntapaikkojen sulkemisesta teki Kuopion kaupungin johtokeskuksen johtoryhmä tänään. Tavoitteena on, että uusilla rajoituksilla estetään tautitilanteen pahentuminen leviämisvaiheeseen.

Rajoitukset eivät koske yli 18-vuotiaiden maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoimintaa eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua Kuopion alueen urheiluakatemian 1. ja 2. tason urheilijoille.

Kaupunki suosittelee, että peli- ja kilpailumatkat perutaan toistaiseksi. Myös kaupungin ohjattu ryhmäliikunta keskeytetään.

Kansalaisopiston liikuntakurssit toteutetaan pääsääntöisesti etäopetuksena. Mikäli etäopetus ei ole mahdollista, liikuntakurssit keskeytetään 12.2. saakka.

Kaupunki suosittelee, että peli- ja kilpailumatkat perutaan toistaiseksi.

Kaupunki on päättänyt rajoittaa myös kirjastojen toimintaa ottamalla lukusalit ja lukupaikat pois käytöstä.

Rajoituksia tarkastellaan uudelleen 4. helmikuuta mennessä, jolloin arvioidaan toiminnan mahdollinen jatko, alkaen alle 18-vuotiaiden harjoittelutoiminnasta.

Siilinjärvi tiukentaa koronatoimiaan: liikuntapaikkoja kiinni ja kirjastojen palveluihin kiristyksiä

Kommentoi

Mainos: Kuopion Opiskelija-Asunnot Oy

Asuminen ja hiilijalanjälki

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut