Suomalainen Gigglebug Entertainment solmi yhteistyösopimuksen Ryhmä Hautakin levittävän lastenkanavajätti Nickelodeonin kanssa – uusi animaatiosarja pääsee 120 maahan

Suomalainen animaatioon keskittyvä Gigglebug Entertainment on solminut yhteistyösopimuksen lastenkanavajätti Nickelodeon Internationalin kanssa. Yrityksen tiedotteen mukaan sopimus koskee uuden Best & Bester -animaatiosarjan sisällönkehitystä, tuotantoa ja jakelua 120 maahan.

Nickelodeonin sarjoihin kuuluu muun muassa suosittu Ryhmä Hau -sarja.

Best & Bester -perustuu Gigglebug Entertainmentin Anttu Harlinin ja Joonas Utin alkuperäisideaan ja hahmoihin. Yksi sarjan pääyhteistyökumppaneista on Yle.

52-osainen sarja tulee katsottavaksi kokonaisuudessaan vuoteen 2023 mennessä. Suomessa se näkyy Ylen kanavilla. Yhden jakson pituus on noin 11 minuuttia.

Best & Bester -sarjan idea lähtee valinnan vaikeudesta. Pulpahtaessaan Bettervillen maailmaan kymmenvuotiaat kaverukset Best ja Bester saavat mahdollisuuden päättää joka ikinen päivä uudelleen, mitä he haluavat olla.

– Sarja juhlistaa komedian kautta sitä, että makuasioissa ei ole oikeaa taikka väärää. Lisäksi sarja näyttää toteen sen, että lasten kaikille mielipiteille on tilaa, kertoo Gigglebugin vastaava tuottaja Anttu Harlin tiedotteessa.

Gigglebug solmi loppuvuodesta 2020 yhteistyösopimuksen alkuperäissarjansa Keltainen Lumimies -tuotannosta Disneyn kanssa. Kyseisen sarjan on tarkoitus valmistua vuonna 2022. Iältään 6-10-vuotiaille suunnattu sarja tuotetaan yhteistyössä Zodiak Kids Studio Ranskan ja Suomen Ylen kanssa.

Mainos: K-Supermarket Portti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut