Näin korona vaikuttaa ruokahävikkiin

Koronan takia poissaolot lisääntyvät ja ruokahävikkiä syntyy lisää. Wilma Tynkkynen

Korona epidemian aikana ruokahävikkiä syntyy lisää. Koulujen altistumistilanteissa poissaolot lisääntyvät ja täten tulee enemmän hävikkiä. Varsinkin korona-aikaan tulee paljon odottamattomia poissaoloja, joihin on vaikea sopeutua ennakkoon.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi