Kaija Koon elämäkerta julkaistaan hänen syntymäpäivänään syyskuussa – "Tämä kirja täydentää laulujeni merkityksen"

"Olen vihdoin valmis jakamaan selviytymistarinani suomalaisille", kertoo Kaija Koo, jonka elämäkerta julkaistaan hänen syntymäpäivänään 10. syyskuuta. Antti Savolainen
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Laulaja Kaija Koon elämäkerta ilmestyy syyskuussa. WSOY:n julkaiseman kirjan kirjoittaa toimittajanakin tunnettu Jouni K. Kemppainen.

Tiedotteen mukaan Kaija Koo – Taipumaton -niminen kirja on kertomus siitä, kuinka lahjakas mutta ujo Kaija Kokkola (s. 1962) voitti miesten hallitseman musiikkimaailman väheksynnän ja nousi oman uransa sankariksi ja arvostetuksi tähdeksi.

– Olen vihdoin valmis jakamaan selviytymistarinani suomalaisille. Turha tehdä mitään, jos sitä ei tee kunnolla ja rohkeasti. Toivon, että tämä kirja antaa ihmisille toivoa ja voimaa niin kuin musiikkinikin. Tämä kirja täydentää laulujeni merkityksen, Kaija Koo kertoo tiedotteessa.

Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia ja voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut