Kuopiossa todettu neljä uutta koronavirustartuntaa –Virukselle on voinut altistua ravintola Pelimiehessä ja Tietoteknialla

Koronasvirukselle on voinut altistua Kuopiossa kahdessa eri paikassa, kertoo Kuopion kaupunki. Timo Mustalampi
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Kuopiossa on ilmennyt viime perjantain jälkeen neljä uutta koronavirustartuntaa, kertoo Kuopion kaupunki tiedotteessaan. Tartunnoista yksi on perheensisäinen, yksi työpaikalta saatu ja kaksi Pohjois-Suomen matkoilta tulleita tartuntoja.

Lisäksi koronavirukselle on voinut altistua Tietoteknian Fazer Food & Co -ravintolassa maanantaina 15. helmikuuta kello 11.30–12.15 ja ravintola Pelimiehessä torstaina 18. helmikuuta kello 12.15–12.45.

Kyseisenä aikana edellä mainituissa paikoissa olleita kehotetaan hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli heille tulee koronaan viittaavia oireita.

Pohjois-Savossa on maanantaina kirjattu Kuopion lisäksi tartunta Vieremältä, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Etelä-Savossa on kirjattu 15 uutta tartuntaa, joista suurin osa Mikkelistä. Itä-Savosta ei maanantaina rekisteröity yhtään uutta tartuntaa. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutamien päivien viiveellä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut