Henkilöauto puristui rekan ja lumipenkan väliin – erikoinen kolari ruuhkautti risteyksen Kuopiossa

Pohjois-Savon pelastuslaitos sai kolarin vilkasliikenteiseen risteykseen. Asta Tenhunen

Asta Tenhunen

Henkilöauto vaurioitui pahoin jäätyään puoliperävaunurekan ja lumipenkan väliin puristuksiin Kuopion Kellolahdentiellä keskiviikkona loppuiltapäivästä.

Onnettomuus sattui Kellolahdentien ja Pohjankadun risteyksessä kello 16.30:n jälkeen. Pelastuslaitoksen tietojen mukaan rekka kääntyi Kellolahdentieltä oikealle Pohjankadulle.

Henkilöauton kuljettaja jäi jostain syystä autollaan rekan ja penkan väliin niin, että kuljettajan puoleinen sivuikkuna rikkoutui ja henkilöauton kylki vaurioitui pahoin. Henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui lievästi lasinsiruista.

Risteyksessä on liikennevalot ja vain yksi oikealle kääntyvä ajokaista. Poliisi ei keskiviikkona tiedottanut, mikä oli kolarin syy.

Kahden auton kolari haittasi merkittävästi liikennettä vilkasliikenteisessä risteyksessä, mutta häiriö kesti lyhyen aikaa, kunnes pelastuslaitos sai siivottua risteyksen.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut