Savon Kuljetus laajenee etelän suuntaan – yhtiön liikevaihto kasvaa yli 130 miljoonaan euroon

Toimitusjohtaja Jyrki Kuivala kuvattuna vuonna 2015. Matias Honkamaa
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Logistiikka- ja infrapalvelujen monialayhtiö, pääkonttoriaan Kuopiossa pitävä Savon Kuljetus Oy on ostanut Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueella maa- ja kiviainesmyyntiin sekä maansiirtokuljetuksiin erikoistuneen Niemisen Sora Oy:n. Kaupan myötä Niemisen Sora Oy:stä tulee osa Savon Kuljetus -konsernia. Osapuolet ovat sopineet, ettei osakekaupan kauppasummaa julkisteta.

Kauppa laajentaa Savon Kuljetuksen toiminta-aluetta Etelä-Suomen kiviainesmarkkinoille ja on osa yhtiön strategista kasvutavoitetta.

Niemisen Sora Oy:n toiminta-alue kohdentuu Kolmostien kehityskeskusten ympärille Tampereelta pääkaupunkiseudulle saakka. Yhtiöllä on laaja-asiakaskunta ja omistuksessaan useita kiviainesalueita Kolmostien varrella.

Niemisen Sora Oy:n liikevaihto on 7,6 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa sillä on 15.

Savon Kuljetus Oy:n toimitusjohtajan Jyri Kuivalan mukaan yritysoston ansiosta yhtiö ottaa nyt ensimmäisiä askelia etelään ja lähtee omalta markkina-alueeltaan kauemmas.

– Strateginen tahtotilamme on kasvaa ja hakea entistä vahvempaa jalansijaa sekä maantieteellistä kasvua kotimaan kiviainesmarkkinoille, Kuivala toteaa tiedotteessa.

Savon Kuljetus -konserni kasvaa kaupan ansiosta lähes 200 ihmisen työpaikaksi. Yhtiön liikevaihto kasvaa yli 130 miljoonaan euroon.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut