Viskiasiantuntija Tahkon tislaamosta ”Briljanttia, älykkyyttä huikeimmasta päästä”

Tislaajamestari Mikko Mykkänen maistoi ensipisarat sormellaan lirisevän tislatun luomuviskin norosta Suomen uusimmassa tislaamossa Tahkolla. Tuire Punkki

Suomessa on nyt seitsemän tislaamoa, jotka valmistavat viskiä tai raakatislettä. Yksi näistä on Tahkon tislaamo ja yksi Heinäveden Valamon luostarin tislaamo.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla