Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aurinkomatkat ja Tahkon keskusvaraamo yhteistyöhön: "Helsingistä pääsee Tahkolle helposti vaikka pitkäksi viikonlopuksi lentäen"

Tahkon alueen keskusvaraamo TahkoCom ja Aurinkomatkat ovat solmineet yhteistyösopimuksen kesän valmismatkoista Tahkolle. Aurinkomatkojen kesäkauden valmismatkat Tahkolle tulevat myyntiin lähiviikkojen aikana, ja matkustusajankohta on kesäkuusta syyskuun loppuun.

Matkapaketit ajoittuvat lauantaista lauantaihin tai torstaista sunnuntaihin.

– Yhteistyön ansiosta Helsingistä pääsee Tahkolle vaikka pitkäksi viikonlopuksi helposti lentäen valmiilla lentokenttäkuljetuksilla. Tahkon alueelle tämä tarkoittaa entistä parempaa saavutettavuutta, TahkoComin hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma kertoo tiedotteessa.

Vihman mukaan kotimaan valmismatkat puhuttelevat enemmän myös nuoria, ja Tahkon retkeily- ja maastopyöräilyreitistöt, golf- ja frisbeegolfkentät, bike park, portaat sekä maisemat ovat nyt kaikkien saavutettavissa.

– Pakettimatka on hyvä vaihtoehto ilman autoa liikkuville matkailijoille, sillä tuomme heidät lentokentältä bussilla kohteeseen, ja Tahkolla kaikki on kävelyetäisyydellä, Vihma sanoo.

Aurinkomatkojen toimitusjohtajan Timo Kousan mukaan yhtiön tavoitteena on ollut tehdä kotimaan tuotannosta ympärivuotinen.

– Olemme iloisia siitä, että saamme mukaan myös täysin uusia kohteita, kuten Tahko. Asiakaskyselyjemme perusteella asiakastyytyväisyys on ollut kotimaan matkoillamme ennätyksellisen korkealla tasolla. Haluamme nyt tarjota asiakkaillemme helpon ja vaivattoman tavan tutustua kesäisen Suomen kauniisiin matkakohteisiin, hän kiittää.