Useissa Kuopion ravintoloissa mahdollisia korona-altistuksia – tartuntoja kahdeksan

Korona-altistusravintoloista useat sijaitsevat Kuopion keskustassa. Arkistokuva. Aake Roininen

Petri Karvinen

Kuopiossa on todettu viikonlopun jälkeen kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista neljä on perheen sisäisiä ja neljä uusia.

Kaupunki tiedotti, että virukselle on voinut altistua parin viime viikon aikana kaikkiaan kahdeksassa kuopiolaisessa ravintolassa. Nämä ravintolat ovat Calacucco (26.2. ja 4.3. kello 23:sta eteenpäin), Bar Nousu (26.2. ja 27.2. illat), Jolene Happy Bar (26.2. illalla), Ravintola Malja (26.2. illalla), Ravintola Apteekkari (26.2. illalla), Ale Pupi (4.3. kello 20.00–22.30) ja Matkuksen McDonald's (28.2. kello 16–17).

Kaupunki kehottaa kaikkia kyseisissä paikoissa edellämainittuina aikoina olleita tarkkailemaan oloaan ja hakeutumaan tarvittaessa koronavirustestiin. Lisäksi kaupunki muistuttaa edelleen turvavälien pitämisen ja kasvomaskien tärkeydestä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoihin ei kirjattu maanantaina yhtään koronavirustartuntaa Pohjois-Savosta. THL:n tilasto päivittyy parin päivän viiveellä.

Etelä-Savosta THL kirjasi maanantaina yhden uuden tartunnan Mikkelissä. Itä-Savossa uusia tartuntoja ei maanantaina kirjattu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut