Ropo Capital laajenee Pohjoismaissa yritysostoin

Kuopiolaiskonsernilla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Rickard Westlund on Ropo Capitalin toimitusjohtaja. Ropo Capital
Iida Tiihonen

Iida Tiihonen

Ropo Capital ostaa norjalaisen luotonhallintaan ja perintään erikoistuneen BAHS Kapital AS:n. Kauppasummaa ei julkisteta.

BAHS Kapital on vuonna 2014 perustettu yritys, jonka liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa. Yritys toimii Norjan Sandefjordissa. Yrityksessä työskentelee 24 henkilöä.

– Tuomme Norjan markkinoille laskun elinkaaripalvelun, joka automatisoi koko prosessin laskujen välityksestä maksuvalvontaan ja perintäratkaisuihin. Ropon ainutlaatuinen yhden palveluntarjoajan malli tulee muuttamaan markkinan myös Norjassa, kommentoi Ropo Capitalin toimitusjohtaja Rickard Westlund tiedotteessa.

Kaupan arvioidaan toteutuvan maaliskuun 2021 loppuun mennessä.

Yritysoston myötä kuopiolaisen Ropo Capital -konsernin yhteenlaskettu liikevaihto lähestyy 100 miljoonaa euroa ja henkilömäärä kasvaa lähes 400 työntekijään seitsemässä toimipisteessä. Toimipisteistä kaksi sijaitsee Suomessa, kolme Ruotsissa ja kaksi Norjassa.

Ropo Capital on laajentunut Pohjoismaissa viime vuosina yritysostoin. Vuonna 2017 Ropo osti Suomessa Enfo Zenderin ja vuonna 2019 Ruotsissa Colligent Inkasson. Viime vuonna Ropo Capital osti Posti Messaging Scandinavian Ruotsissa ja Norjassa.

Ropo Capital on erikoistunut laskun elinkaaren hallintaan eli muun muassa laskujen välitykseen, reskontraan ja rahoitukseen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut