Halli tuhoutui tulipalossa – "Kaasupulloja välillä paukkuu tulipalon keskellä"

Kahdeksan yksikköä oli sammuttamassa tulipaloa Leppävirran ja Varkauden rajalla, jossa paloi harrastekäytössä ollut halli. Asta Tenhunen

Leppävirralla Varkaudentiellä syttyi noin 300 neliön harrastekäytössä oleva halli tuleen myöhään keskiviikkoiltana. Hallissa säilytetään muun muassa henkilöautoja, moottoripyöriä ja kaasupulloja.

Rakennuksen pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä. Palokunnan tehtäväksi jäi estää palon leviäminen maastoon. Lähimpään asutukseen on useampi sata metriä.

– Savumuodostus ei aiheuta vaaraa ohikulkijoille tai lähialueen asukkaille. Kaasupulloja välillä paukkuu tulipalon keskellä, päivystävä palomestari Eerik Pudas kertoi palopaikalta.

Palosta aiheutuu omistajalle aineellisia vahinkoja. Palosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Rakennuksen syttymissyystä ei ole tässä vaiheessa tietoa. Palontutkinta aloitetaan mahdollisesti torstaina. 

Paloa oli sammuttamassa kahdeksan yksikköä. Varkaudesta, Joroisista ja Leppävirralta. Palon huomasi ohikulkija.

(Juttua muokattu kauttaaltaan 10.3. klo 23.10)

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut