Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiossa on raportoitu perjantaina neljä uutta koronatartuntaa – Virukselle on voinut altistua Puijonlaakson S-Marketissa

Kuopiossa on todettu perjantaina neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnoista kaksi on toiselta paikkakunnalta, yhden kohdalla selvitykset ovat vielä kesken. Yhden tartunnan kohdalla ei ole tietoa tartunnanlähteestä, kertoo Kuopion kaupunki tiedotteessa.

Pyörön koulussa on todettu positiivinen tartunta, mutta hyvän käsihygienian ja kasvomaskin käytön vuoksi altistuneita ei juurikaan ole.

Kuopiossa on voinut altistua koronavirukselle Puijonlaakson S-Marketissa sunnuntaina 14. maaliskuuta kello 11–12.

Kyseisessä paikassa tuona ajankohtana olleita kehotetaan hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli heille tulee lieviäkään koronaan viittaavia oireita.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin kirjattiin perjantaina Pohjois-Savosta 12 uutta koronavirustartuntaa, joista Kuopiossa raportoitiin kahdeksan tartuntaa, Siilinjärvellä kaksi sekä Vieremällä ja Suonenjoella yhdet tartunnat.

Etelä-Savosta rekisteröitiin kuusi uutta tartuntaa, joista kaikki olivat Mikkelistä. Itä-Savosta ei kirjattu yhtään uutta tartuntaa.

Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät viiveellä.