Kuopion Amarillon päällikkö: "Parin–kolmenkin päivän varoitusaika olisi helpottanut"

Apulaisravintolapäällikkö Joni Lappalainen arkistokuvassa. Annukka Miettinen

Kuopion Amarillo aikoo jatkaa toimintaansa noutoravintolana heti maanantaista alkaen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi