Kuopion koronaluvut pienenevät, tartuntaketjut tiedossa

Arkistokuva. Magnus Fyhr /Mostphotos
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiossa on tullut tiistaina ilmi kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat liittyvät aiempiin tiedossa oleviin tartuntaketjuihin, ja tartunnan saaneet henkilöt ovat jo olleet karanteenissa.

Kaupungin tiedotteen mukaan koronavirukselle on saattanut altistua Kuopiossa ravintola Gusto Runinissa perjantaina 26. maaliskuuta kello 18.15–19.15. Kyseisessä paikassa mainittuna aikana olleita kehotetaan hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli heille tulee lieviäkään koronaan viittaavia oireita.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin puolestaan kirjattiin tiistaina viisi varmistettua uutta koronavirustartuntaa Pohjois-Savossa. Näistä kaksi oli Kuopiossa ja Siilinjärvellä sekä yksi Varkaudessa.

Etelä-Savossa THL kirjasi tiistaina kahdeksan uutta tartuntaa. Itä-Savossa uusia tartuntoja oli kaksi. THL:n tilasto päivittyy muutaman päivän viiveellä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut