Kuopiossa rokotusaikoja vapaana vielä useille päiville

Kuopion kaupungin koronarokotusten ajanvaraus jatkuu, ja ajanvarausvuorossa ovat kaikki 70 vuotta täyttäneet.

Rokotteiden saatavuus on tällä hetkellä hyvä ja rokotusaikoja on vapaana vielä useille päiville.

Kuopion kaupunki toivoo, että ajanvaraukseen soittavat vain kyseiseen kohderyhmään kuuluvat henkilöt tai heidän asiaansa hoitavat omaiset.

Tänään aamupäivällä rokotteiden varauspuhelimessa oli puhelinoperaattorista johtuvia häiriöitä. Näin kaikki puhelut eivät tulleet läpi ja osa soittajista tippui jonosta pois kesken soiton.

Puhelinajanvaraus on auki arkisin kello 10–15. Aikoja jaetaan niin kauan kuin rokotteita riittää. Sivuterveysasemien ajanvaraus tapahtuu erillisistä puhelinnumeroista.

Sivuterveysasemien rokotusajat on tarkoitettu näiden alueiden asukkaille. Kunkin terveysaseman puhelinnumerosta ilmoitetaan, mikäli terveysaseman ajat on varattu loppuun. Mikäli sivuterveysasemien ajat on varattu loppuun, aikoja voi varata Kuopion pääterveysasemalle.

Puhelimessa ajan voi varata myös rokotusryhmään kuuluvan kanssa samassa taloudessa asuva yli 70-vuotias omainen tai yli 70-vuotias omaishoitaja.

Ajanvarausnumerot löytyvät Kuopion kaupungin verkkosivuilta https://www.kuopio.fi/koronarokotukset

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut