Milloin lähtevät jäät Savon järvistä? - Osallistu jääveikkaukseen!

Jääveikkaus: Mukana viisi järveä maakunnan eri puolilta.

Veikkaa, milloin jäät lähtevät viidestä eri järvestä.
Seppo Kononen

Seppo Kononen

Vesille venosen mieli... Pääsiäisen ajan leudot ilmat ovat sulattaneet hyvää vauhtia lumia myös Savossa niin, että maatakin on jo monin paikoin näkyvissä.

Väistämättä kevääntulo alkaa pehmittää myös maakunnan järvien jääpeitteitä, ja virtapaikoissa vesi solisee jo vapaana. Muutaman asteen yöpakkaset kuitenkin hidastavat sulamista, joten veneet saavat olla vielä tovin kumollaan rannalla.

Vääjäämättä järvet kuitenkin vapautuvat jäistä, ja kysymys on vain, koska? Sitä arvuutellaan taas Savon Sanomien perinteisessä jääveikkauksessa, jossa mukana viisi järveä eri puolilta maakuntaa.

Veikkausjärvet ovat tuttuun tapaan keskusjärvi Kallavesi, maakuntajärvi Juojärvi Koillis-Savosta, Porovesi Ylä-Savosta, Suontienselkä Sisä-Savosta sekä Pieksäjärvi Keski-Savosta. Järvien vapautuminen arvioidaan puolen tunnin tarkkuudella.

Jäidenlähtöveikkaukseen voi osallistua joko postitse osoitteella Savon Sanomat/toimitus, jääveikkaus, Pl 68, 70100 Kuopio tai Savon Sanomien verkkolehden välityksellä. Viime vuosina enin osa vastauksista on tullut sähköisesti.

Verkon osallistumislomakkeeseen pääset tästä.

Vastausaikaa on perjantaihin 16.4. 2021 saakka.

Voittajalle on tiedossa 200 euron, kakkoselle 100 euron ja kolmoselle 50 euron lahjakortti. Viittä seuraavaa muistetaan tavarapalkinnolla.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut