Rokotusaikoja on vapaana usealle päivälle – Ensi viikolla on tarjolla kolmea eri valmistetta

Koronarokotusten ajanvarausvuorossa ovat kaikki 70 vuotta täyttäneet. Marko Kauko
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Kuopion kaupungin koronarokotusten ajanvaraus jatkuu kaikille 70 vuotta täyttäneille kuopiolaisille. Rokotteiden saatavuus on tällä hetkellä hyvä ja rokotusaikoja on vapaana useille päiville.

Rokote-erät jakaantuvat ensi viikolle siten, että maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona Kuopion pääterveysasemalla rokotteena on Pfizer-Biontechin ja Modernan valmisteet. Torstaina ja perjantaina 15. ja 16. huhtikuuta pääterveysasemalla rokotteena pelkästään Astra Zenecan valmistetta.

Sivuterveysasemilla käytössä oleva rokote ilmoitetaan asiakkaalle puhelimessa aikaa varatessa. Kuopion kaupunki toivoo, että ajanvaraukseen soittavat vain kyseiseen kohderyhmään kuuluvat henkilöt tai heidän asiaansa hoitavat omaiset.

Puhelinajanvaraus on auki arkisin klo 10–15. Aikoja jaetaan niin kauan kuin rokotteita riittää. Sivuterveysasemien ajanvaraus tapahtuu erillisistä puhelinnumeroista.

Mikäli sivuterveysasemien ajat on varattu loppuun, aikoja voi varata Kuopion pääterveysasemalle. Puhelimessa ajan voi varata myös rokotusryhmään kuuluvan kanssa samassa taloudessa asuva yli 70-vuotias omainen tai yli 70-vuotias omaishoitaja.

Ajanvaraustiedot löytyvät Kuopion kaupungin internetsivuilta osoitteesta https://www.kuopio.fi/koronarokotukset. Sähköinen ajanvaraus on auki läpi vuorokauden, niin kauan kuin rokotteita riittää. Sähköisen ajanvarauksen osoite on: www.kuopio.fi/eterveyspalvelut.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut