Leppävirta on vuoden 2020 yrittäjäystävällisin kunta

Marita Tiihonen

Marita Tiihonen

Savon Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa maakunnan yrittäjäpalkinnon sai Peltolan Juustola Milk In Oy. Vuoden yksinyrittäjänä palkittiin Suunta-palvelut Ky:n Leena Ståhlberg. Vuoden 2020 ja yrittäjäystävällisimpänä kuntana palkittiin Leppävirta.

– On mahtavaa, että juhla saatiin järjestettyä myös poikkeusaikana, totesi Savon Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbélius.

Juhla toteutettiin koronaepidemian takia erityisjärjestelyin Kuopion musiikkikeskuksessa lauantaina ja livestreamattiin YouTubeen.

Leppävirta palkittiin maakunnan yrittäjäystävällisimpänä: ”Pitkäjänteisen työn tulos”

Yksinyrittäjänä palkittu Ståhlberg on koulutuksen ja valmennuksen moniottelija.

– Olo on hämmentyneen kiitollinen ja onnellinen, että tekemäni työ on näin noteerattu. Tämän myötä into ja energia saivat taas kyllä valtavan lisäboostin, sanoi Ståhlberg.

Savon Yrittäjät ja Pohjois-Savon liitto palkitsivat seitsemättä kertaa Pohjois-Savon vuoden yrittäjäystävällisimmän kunnan. Palkinnon voitti Leppävirta. Tunnustuksen vastaanotti kunnanjohtaja Matti Raatikainen.

– Näen, että tunnustus on vuosikymmenten yhteistyön tulos. Kuntapäättäjät ymmärtävät erinomaisesti paikallisten yritysten tarpeet. Vuoropuhelu on kitkatonta ja käytännönläheistä. Yhteistyötä tulee edelleen aktiivisesti kehittää.

Liveyleisöä juhlassa ei ollut, mutta Savon Yrittäjien paikallisyhdistykset olivat paikalla Teams-yhteyden välityksellä.

Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgrenin johdolla vedetylle kenttäkierrokselle osallistui osa paikallisyhdistyksistä.

Juhlan avasi Savon Yrittäjien varapuheenjohtaja Merja Korkalainen. Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen toi kaupungin tervehdyksen. Juhlapuheen piti Pentik Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

"Nyt ei lennä Finnair, eikä meidän juustot" – Palkittu Peltolan Blue -yrittäjä toteuttaa elämässään Taunus-metodia, jonka oppi Keiteleen kummisedältä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut