Kuopion kaupungin koronarokotusten ajanvaraus jatkuu maanantaina – Uusi ikäryhmä vuorossa

Koronarokotukset jatkuvat Kuopiossa maanantaina. Minna Lyytinen
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Koronarokotukset jatkuvat Kuopiossa maanantaina 12. huhtikuuta kello 10 alkaen. Tällöin uutena ajanvarausryhmänä ovat 65–69-vuotiaat, THL:n määrittämiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat henkilöt.

Ajanvarausvuorossa ovat myös vuonna 1951 tai aikaisemmin syntyneet henkilöt. Aiemmasta poiketen 70 vuotta täyttäneiden lisäksi myös tänä vuonna 70 vuotta täyttävät voivat hakea rokotteen.

Kuopion kaupunki toivoo, että aikoja varaavat vain kyseisiin kohderyhmiin kuuluvat henkilöt tai heidän asiaansa hoitavat omaiset. Rokotettavan henkilön riskiryhmään kuuluminen varmistetaan viimeistään rokotustilanteessa.

Puhelinajanvaraus on auki arkisin kello 10–15. Aikoja jaetaan niin kauan kuin rokotteita riittää. Sivuterveysasemien ajanvaraus tapahtuu erillisistä puhelinnumeroista. Sähköinen ajanvaraus on auki läpi vuorokauden niin kauan kuin rokotteita riittää. Lisätietoa osoitteesta www.kuopio.fi/eterveyspalvelut

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut