Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venepaikkojen ja viljelypalstojen varaaminen alkaa torstaina Kuopiossa

Kuopion kaupungin venepaikkojen ja viljelypalstojen yleinen varausjakso kaudelle 2021 alkaa tämän viikon torstaina 15. huhtikuuta kello 8 sähköisessä varauspalvelussa.

Yleisen varausjakson aikana on mahdollista varata venepaikka tai viljelypalsta sähköisen varauspalvelun kautta. Sähköisessä varauspalvelussa voi katsella vapaita paikkoja, vuokrata ja maksaa venepaikan tai viljelypalstan, päivittää omia yhteystietoja sekä vaihtaa paikan. Paikan vaihtaminen on tullut palveluun tänä vuonna uutena ominaisuutena.

Palvelun käyttö vaatii rekisteröitymisen sekä verkkopankkitunnukset, jotta varaaminen ja paikan maksaminen on mahdollista. Varauspalvelu käyttöohjeineen löytyy osoitteesta https://varauspalvelu.kuopio.fi

Venepaikan tai viljelypalstan voi halutessaan varata myös asioimalla kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa valtuustotalolla osoitteessa Suokatu 42.

Lisätietoja venepaikoista ja viljelypalstoista kaupungin verkkosivuilta: www.kuopio.fi/venepaikat ja www.kuopio.fi/viljelypalstat.