Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesän peruutukset jatkuvat – nyt Ruisrock ilmoitti festivaalin jäävän tältä kesältä väliin

Heinäkuussa Turussa järjestettäväksi tarkoitettu Ruisrock-tapahtuma on peruttu tältä vuodelta. Tapahtuman järjestäjät kertovat tiedotteessa, että pandemian pitkittyminen on tuonut isojen tapahtumien tekemiseen merkittäviä epävarmuustekijöitä. Tiedotteen mukaan "Ruisrockin tuotantoa on mahdotonta edistää, kun täyttä varmuutta järjestämisedellytyksistä ei ole"

– Suurin toiveemme kuluneen vuoden aikana on ollut, että pääsisimme järjestämään taas Ruisrockin, kertoo Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä tiedotteessa.

– Tähän ei nykyisessä epävarmassa tilanteessa ole kuitenkaan edellytyksiä, joten särkynein sydämin joudumme perumaan kesän festivaalin. Keskitymme nyt täysillä vuoteen 2022, jonka suunnittelu on jo aloitettu.

Ruisrock peruuntui myös kesällä 2020 koronaepidemian vuoksi.

Ruisrockiin ensi kesäksi lipun ostaneet voivat säilyttää lippunsa ja käyttää sen sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla. Myös vuodelta 2020 säästetyt liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 Ruisrockissa. Liput voi myös palauttaa.

Aikaisemmin kesältä on peruttu muun muassa Helsingin Sideways-festivaali, Tampereelle tarkoitettu, ensi vuonna Hyvinkäälle siirtyvä Rockfest ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali.