Kuopioon kesäkuuksi suunniteltu Rock in the City -festivaali siirtyy jälleen ensi vuoteen – sama kohtalo muillakin festivaalin kesäkuun ja heinäkuun alun paikkakunnilla

Rock in the City -festivaali järjestettiin Kuopiossa kesällä 2019. Viime vuonna tapahtuma peruttiin, ja sama on edessä tänäkin kesänä. Festivaali palaa Kuopioon kesällä 2022. Ossi Neijonen
Iikka Taavitsainen

Iikka Taavitsainen

Rock in the City -festivaali on peruttu kesäkuun ja heinäkuun alun viikonloppujen osalta, tapahtuman järjestäjä tiedottaa. Syynä on koronaviruspandemia. Eri paikkakunnilla kiertävän festivaalin oli tarkoitus käynnistyä Kuopiosta 11.–12. kesäkuuta, mutta tämä tapahtuma siirtyy kesään 2022. Kuopion lisäksi kesän Rock in the City -festivaaleista seuraavaan kesään siirtyvät Rauman, Kouvolan ja Oulun festivaalit.

Tällä hetkellä kesän loput seitsemän festivaaliviikonloppua Rovaniemellä, Lappeenrannassa, Lahdessa, Keravalla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Porissa on tarkoitus järjestää.

Kesällä 2019 lanseerattu Rock in the City -festivaalikiertue keräsi ensimmäisenä vuonna yli 50 000 kävijää. Viime kesänä suurin osa festivaalikiertueen tapahtumista jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi, ja tapahtuma järjestettiin vain Porissa ja Joensuussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut