Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiossa yksi uusi koronatartunta – ei tiedossa uusia joukkoaltistumisia

Kuopiossa on todettu keskiviikon jälkeen yksi uusi koronavirustartunta. Kuopion kaupungin mukaan tartunta on peräisin ulkomailta.

Kaupungin tiedossa ei ole uusia joukkoaltistumisia.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämään tartuntatautirekisteriin on kirjattu kaksi uutta koronatartuntaa Pohjois-Savosta. Tartunnat ovat Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Maakunnassa on todettu nyt 1215 koronavirustartuntaa, joista 47 on viimeisen kahden viikon ajalta.

Etelä-Savossa on tilastoitu yksi uusi tartunta. Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueelta ei ole kirjattu rekisteriin yhtään uutta tartuntaa.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä 25,2 prosenttia alueen asukkaista on saanut koronarokotteen ensimmäisen annoksen. Toisen rokotteen on saanut 3,1 prosenttia asukkaista.

Etelä-Savossa ensimmäisen annoksen on saanut 34,2 prosenttia ja toisen 4,4 prosenttia asukkaista. Itä-Savossa ensimmäinen rokote on annettu 33,7 prosentille ja toinen 3,2 prosentille asukkaista.

Koronatilanne Pohjois-Savossa: Lue täältä maakunnan tuoreimmat tiedot