Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Cobra Kai koukuttaa poikakolmikkoa

Cobra Kai on yhdysvaltalainen draamakomediasarja, joka perustuu Robert Mark Kamenin luomaan Karate Kid -elokuvasarjaan. Sen loivat Josh Heald, Jon Hurwitz ja Hayden Schlassberg.

– Cobra Kai on karatesarja. Se on nykyään yksi Netflixin suosituin sarja. Se on Karate Kidin jatko-osa, tietävät Eemil Kämäräinen, Viljami Pitkänen ja Grigori Erchov kertoa kuin yhdestä suusta.

Sarjan juonenkaaresta kerromme, että Jonny ja Daniel ovat huonoissa väleissä., koska Daniel voitti Jonnyn All Valleyssa.

Myöhemmin Daniel ja Jonny saavat sovittua riidat ja päättävät tehdä yhteisen karatedojon.

– Cobra Kai kertoo karatesta urheilulajina, hyökkäämisestä sekä hyvästä ja pahasta opetuksesta, kertovat Karate Kidiin vihkiytyneet pojat.

– Daniel vetäisi All Valleyn -turnauksessa Jonnyyn laittoman potkun. Ja niinpä Daniel voitti Jonnyn All Valleyssa kyseenalaisin keinoin, painottaa Eemil Kämäräinen.

Pojat kertovat innostuksestaan karateen ja Cobra Kai - elokuvadraamasarjaan.

– Minä aloitin karaten, koska olen kiinnostunut siitä, kertoo Viljami Pitkänen harrastettuaan lajia nyt muutaman kuukauden.

– Lisäksi sarja on äärimmäisen kiinnostava, vauhdikas ja koukuttava.

– Minä aloin katsomaan Cobra Kaita, koska se oli suosittu, kiinnostava ja jännittävä Netflix-sarja, Grigori sanoo.

– Minun parhaat kaverit kehottivat minua kovasti katsomaan Cobra Kai -sarjaa, Eemil Kämäräinen myöntää ja jatkaa, että Cobra Kai -sarja sopii 9–25-vuotiaille.

– Olin niin kiinnostunut Cobra Kaista, että olen viettänyt tosi runsaasti aikaa katsoen sarjaa.

Viljami Pitkänen tunnustaa katsoneensa ensin Karate Kid -elokuvia, mutta kaverien ehdotuksesta hän alkoi seuraamaan Cobra Kaita.

Eemil tietää Cobra Kain taisteluhuudon: ”Ei sääliä.”

Viljami puolestaan toivoo, että kaikki alkaisivat tykätä Cobra Kaista.

– Kaikki mitä Cobra Kaissa on, ei ole kuitenkaan totta!

Eemil Kämäräinen on varma, että vaikka Cobra Kai on suositeltu 12-vuotiaille ja vanhemmille, se sopii vaikka yhdeksänvuotiaille.

Pojat toivovat lisäjaksoja katsottaviksi pian ja onhan karate myös mitä parhain kuntoilulaji.

Jutun ovat kirjoittaneet yhdessä suonenjokelaisen Sammalselän koulun neljäsluokkalaiset sekä heidän opettajansa Juha Somerla.