Paltasen munkit ovat käsite – vapun aikaan niiden kysyntä on suorastaan räjähtänyt

Tuomo ja Tuula Ylönen ovat hyvillään palautteesta, jota munkkirinkilät ovat asiakkailta saaneet. Helena Nyman

Paltasen munkit ovat Pieksämäellä jo käsite. Munkkeja paistetaan joka päivä ja ne tehdään alusta loppuun asti itse.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi