Siilinjärvellä kaksi uutta koronavirustartuntaa ja Kuopiossa yksi – kaupunki kehottaa viettämään vappua lähipiirin kesken

Koronaohjeet tulee muistaa myös vappuna. Minna Lyytinen

Kaisu Lötjönen

Pohjois-Savossa on raportoitu torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin. Molemmat tartunnoista on Siilinjärvellä.

Myös Savonlinnassa on yksi uusi tartunta.

Itä-Suomen poliisi: Keskustoihin ei tule kokoontua vappuna, maltti mukaan juhlintaan

Kuopion kaupunki tiedottaa, että keskiviikon jälkeen Kuopiossa on todettu yksi uusi tartunta jo karanteenissa olleella henkilöllä. Tartunta ei vielä näy THL:n tilastoissa, joka päivittyy viiveellä.

Kaupunki muistuttaa, että edelleen on tärkeää noudottaa koronaohjeita ja pitää turvavälit, vaikka koronatilanne on Kuopiossa rauhallinen.

Kuopion kaupunki kannustaa viettämään vappua oman lähipiirin kesken, ja välttämään tapaamisia isommalla porukalla, jotta tartuntatilanne ei vapun vuoksi kääntyisi huonompaan suuntaan.

Savoon odotettavissa räntää, lunta ja auringonpaistetta

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut