Kuopion Petoselta löytyi kuollut mies vappupäivän vastaisena yönä – Poliisi pyytää yleisövihjeitä

Kuopion Petoselta löytyi kuollut mies. Poliisi pyytää yleisöhavaintoja miehen liikkeistä tai muista asiaan liittyvistä seikoista. Paula Pohjamo
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Vappupäivän vastaisena yönä noin kello 02.40 hätäkeskukseen ilmoitettiin Kuopion Petosella Kulmakatu 8 parkkialueella makaavasta miehestä, jonka paikalle hälytetty ensihoidon partio totesi menehtyneeksi.

Lähemmässä tarkastelussa miehessä todettiin merkkejä häneen kohdistuneesta ulkoisesta väkivallasta ja sen vuoksi tapausta tutkitaan mahdollisena henkirikoksena. Löydettäessä menehtyneen miehen yllä oli vaalean siniset farkut, joissa ruskea vyö, valkoiset Adidas -lenkkarit ja musta T-paita.

Poliisi pyytää mahdollisia yleisöhavaintoja tämän menehtyneenä löytyneen noin 20-vuotiaan miehen liikkeistä tai muista asiaan liittyvistä seikoista Kulmakatu 8 ympäristössä viime yönä kello 02.00–03.00 väliseltä ajalta.

Poliisi on myös kiinnostunut ketä tai keitä miehen seurassa tai hänen lähellään on tuona aikavälillä ollut.

Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Tapauksen selvittämiseksi poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä. Tapauksen esitutkinta on alkuvaiheessa, joten poliisi ei voi kertoa epäillyn rikoksen tekotavasta, osallisista tai teko-olosuhteista tämän enempää.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran aikaisintaan maanantaina 3. toukokuuta.

Yksi porukasta löytyi kuolleena parkkipaikalta – Kuopioon vappua viettämään tulleiden nuorten aikuisten yö päättyi kaameasti

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut