Pohjois-, Etelä- ja Itä-Savossa ei todettu sunnuntaina yhtään uutta koronavirustartuntaa – Kokoontumisrajoitukset kevenevät maanantaina

Pohjois-Savossa sekä Etelä- ja Itä-Savossa ei todettu uusia koronatartuntoja sunnuntaina. Katja Luoma
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, THL:n, tartuntatautirekisteriin ei kirjattu sunnuntaina yhtään uutta koronavirustartuntaa Pohjois-, Etelä- ja Itä-Savosta. Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät viipeellä.

Itä-Suomen alueella on vielä sunnuntaina voimassa kokoontumisrajoitukset, joiden mukaan yleisötilaisuuksiin ja yleisiin kokouksiin voi Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla osallistua korkeintaan 20 ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella korkeintaan kuusi henkilöä.

Voimassa olevia rajoituksia kevennetään maanantaista alkaen.

Itä-Suomen aluehallintovirasto teki viime perjantaina päätöksen, jonka mukaan Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla on kielletty yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa.

Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella voimaan jää 19. huhtikuuta tehty päätös, jonka mukaan yli kuuden henkilön kokoontumiset ovat kiellettyjä.

Itä-Suomen aluehallintovirasto seuraa alueensa epidemiatilannetta jatkuvasti. Jos epidemiologinen tilanne muuttuu, aluehallintovirasto arvioi rajoituksia uudelleen, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Kokoontumisrajoituksia kevennetään vapun jälkeen

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut