THL: Pohjois-Savon koronatapausten määrä laski yhdellä

Savossa koronatilanne on ollut viime aikoina rauhallinen. Jussi Nukari
Janne Niiranen

Janne Niiranen

Koronatilanne Savon kolmen sairaanhoitopiirin alueella on jatkunut rauhallisena.

Torstaina Pohjois-Savossa koronatartuntojen kokonaismäärä laski yhdellä, kun Suonenjoen tartuntalukua korjattiin yhdellä alaspäin. Pohjois-Savossa on tilastoitu epidemian alkamisen jälkeen 1242 koronavirustartuntaa, joista 27 on todettu viimeisen kahden viikon aikana.

Itä-Savon alueella Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämään tartuntatautirekisteriin kirjattiin yksi uusi varmistettu koronatartunta. Tapaus oli Savonlinnassa. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueella ei ole todettu uusia tartuntoja.

Koko maassa tartuntatautirekisteriin kirjattin torstaina 280 uutta koronatapausta. Rekisterin tiedot päivittyvät muuaman päivän viiveellä.

Kuopion kaupunki kertoi torstaina puolenpäivän jälkeen, ettei kaupungissa ole ilmennyt uusia tartuntoja tai joukkoaltistumisia.

Kuopio-hallin rokotustiloja testataan tällä viikolla – kaupungilta kymmenen ohjetta ensi viikolla alkavia massarokotuksia varten

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut