Joroisten yhtenäiskoulun ryhmä menestyi Tilasto-olympialaisissa – Teemana ajankohtainen aihe

Joroisten yhtenäiskoulun Symbioosi-ryhmä sijoittui kolmanneksi Tilasto-olympialaisten kansallisessa sarjassa. Kautto Jaana
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Euroopan tilasto-olympialaisten kansallisen sarjan kolmannen sijan yläkoulusarjassa on saavuttanut Joroisten yhtenäiskoulun Symbioosi-ryhmä.

Symbioosi-ryhmän video

Kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet ovat tehneet videot, jotka kilpailevat yleisöäänestyksessä 11.–24. toukokuuta. Videoiden aiheena on tieto ja valetieto. Yläkoulusarjan kilpailuun osallistui 67 joukkuetta.

Tilasto-olympialaiset on kilpailu yläkoululaisille ja lukiolaisille sekä toisen asteen ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille. Kilpailu on tapa tutustua tilastoihin.

Muut videot löytyvät osoitteesta https://stat.fi/tup/tilasto-olympialaiset/aanestys.

Suomen Tilasto-olympialaiset ovat osa Euroopan tilastokilpailua. Kansallisessa kilpailussa on kaksi vaihetta, joita seuraa Euroopan-finaali.

Kansallisen kilpailun kaksi parasta joukkuetta jatkavat Euroopan-finaaliin, jossa oppilaat tekevät lyhyen tilastoaiheisen videon annetusta aiheesta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut