Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuopiolainen alakoululainen Ilona Nylund suunnitteli korun Lumoavalle

Kuopiolainen korumerkki Lumoava järjesti keväällä 2020 koululaisille korusuunnittelukilpailun tarkoituksenaan tarjota inspiroivaa tekemistä kotiin etäkoulun lomaan.

Korusuunnittelukilpailun aiheena oli suunnitella luontoon liittyvä koru, ja kilpailuun otti osaa yhteensä 535 koululaista ympäri Suomen.

Lumoava on valinnut saamistaan sadoista koruluonnoksista viisi, joista se on toteuttanut 100 kappaleen piensarjat myyntiin verkkokauppaansa.

Korujen tuotto menee kokonaan hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka korut suunnitelleet nuoret ovat valinneet itse.

Lumoavan valitsemat viisi koruluonnosta ovat suunnitelleet on kuopiolainen 4.-luokkalaisen Ilona Nylund sekä Alina Yski, Minda Suomala, Reino Airisniemi ja Heidi Westerholm. Heidän koruissaan seikkailevat hellyttävät eläinhahmot, lehdet, marjat ja kävyt.

Kissat kuutamolla -riipus on kuopiolaisen 4.-luokkalaisen Ilona Nylundin suunnittelema. Nylund on kissafani ja tiesi heti korusuunnittelukilpailusta koulussa kuullessaan, että suunnittelee kissa-aiheisen korun.

Hän lähti luonnostelemaan kahta vierekkäin istuvaa kissaa pyöreän riipuksen sisällä, ja lopputuloksena syntyi taianomainen riipus kahden kissan siluetista öistä kirkkaan kuun ja tähtien valaisemaan taivasta vasten.

Lumoava lahjoittaa Kissat kuutamolla -korun tuoton Kuopion löytöeläinsuojalle, jonka Nylund suurena kissojen ja muiden eläinten ystävänä valitsi korunsa hyväntekeväisyyskohteeksi.