Kuopiolainen alakoululainen Ilona Nylund suunnitteli korun Lumoavalle

Kissat kuutamolla -riipus on kuopiolaisen 4.-luokkalaisen Ilona Nylundin suunnittelema.
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Kuopiolainen korumerkki Lumoava järjesti keväällä 2020 koululaisille korusuunnittelukilpailun tarkoituksenaan tarjota inspiroivaa tekemistä kotiin etäkoulun lomaan.

Korusuunnittelukilpailun aiheena oli suunnitella luontoon liittyvä koru, ja kilpailuun otti osaa yhteensä 535 koululaista ympäri Suomen.

Lumoava on valinnut saamistaan sadoista koruluonnoksista viisi, joista se on toteuttanut 100 kappaleen piensarjat myyntiin verkkokauppaansa.

Korujen tuotto menee kokonaan hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka korut suunnitelleet nuoret ovat valinneet itse.

Lumoavan valitsemat viisi koruluonnosta ovat suunnitelleet on kuopiolainen 4.-luokkalaisen Ilona Nylund sekä Alina Yski, Minda Suomala, Reino Airisniemi ja Heidi Westerholm. Heidän koruissaan seikkailevat hellyttävät eläinhahmot, lehdet, marjat ja kävyt.

Kissat kuutamolla -riipus on kuopiolaisen 4.-luokkalaisen Ilona Nylundin suunnittelema. Nylund on kissafani ja tiesi heti korusuunnittelukilpailusta koulussa kuullessaan, että suunnittelee kissa-aiheisen korun.

Hän lähti luonnostelemaan kahta vierekkäin istuvaa kissaa pyöreän riipuksen sisällä, ja lopputuloksena syntyi taianomainen riipus kahden kissan siluetista öistä kirkkaan kuun ja tähtien valaisemaan taivasta vasten.

Lumoava lahjoittaa Kissat kuutamolla -korun tuoton Kuopion löytöeläinsuojalle, jonka Nylund suurena kissojen ja muiden eläinten ystävänä valitsi korunsa hyväntekeväisyyskohteeksi.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut