Kuopion kesämatkailu saa lisää ytyä kesäkuun lopusta alkaen, kun Hop-On Hop-Off -bussi ja -laiva alkavat liikennöidä kaupungissa

Hop-On Hop-Off -bussi ja -laiva aloittavat liikennöinnin Kuopiossa juhannuksen jälkeen 28. kesäkuuta alkaen.

Linja-auto liikennöi kahden tunnin välein ja laiva kahdesti päivässä esimerkiksi Bellanrantaan tai Rauhalahden matkailukeskukseen. Bussi liikennöi matkailusesonkeina, eli kesällä ja syyslomalla 2021 ja 2022, joululomalla 2021 ja talvilomalla 2022.

Linja-auton lähtö- ja päätepysäkit sijaitsevat kaupungintalon edustalla. Noin puolentoista tunnin matka kulkee reittiä Kauppatori–Matkustajasatama–Väinölänniemi–Sokos Hotel Puijonsarvi–Kylpylähotelli Rauhalahti–Matkailukeskus Rauhalahti–ortodoksinen kirkkomuseo Riisa–Matkailukeskus Kuopion Saana–Kauppatori–Kuopion Matkakeskus Portti–Puijo–Matkakeskus–Kauppatori.

Reitin varrella olevat pysäkit merkitään Hop-On Hop-Off -tunnuksin, linja-auton teippaukset ovat teeman mukaisia. Laivan tunnistaa Hop-On Hop-Off -lakanoista, jotta ne erottuvat selkeästi muista vastaavista kulkuvälineistä.

Hanke on Pohjois-Savon liiton (EAKR), kuopiolaisten matkailuyrittäjien, Kuopion kaupungin ja Savonia-ammattikorkeakoulun rahoittama yhteishanke, jolla parannetaan kuopiolaisten matkailukohteiden saavutettavuutta. Savonia-ammattikorkeakoulu toimii hankkeen hallinnoijana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut