Kalassa ollut mies menehtyi kotirantaansa Kaavilla

Kaavilla sattui sunnuntain vakava onnettomuus. Sirpa Ylönen

Asta Tenhunen

Iäkäs kalastuksen harrastaja menehtyi Kaavilla sunnuntaina aamupäivällä. 82-vuotias mies oli lähtenyt lähijärvelleen veneellä kokemaan katiskoita, kun hän jostain syystä horjahti ja putosi veden varaan.

Onnettomuus sattui Kaavin kaakkoisella maaseutualueella.

Mies huusi apua. Hänen läheisensä kuuli avunhuudot ja hälytti rannalta apua. Mies yritti itse uida rantaan, mutta hänen voimansa loppuivat kesken.

Pelastuslaitoksen pintapelastajat löysivät menehtyneen miehen noin kolmen metrin syvyydestä noin 15 metrin päästä rannasta. Hänen auttamisekseen ei ollut enää mitään tehtävissä.

Tänä vuonna kaikki hukkumiskuolemat tutkii myös Onnettomuustutkintakeskus, joka tekee tämän vuoden ajan teematutkintaa vesillä sattuneista kuolononnettomuuksista.

Tilastokeskuksen mukaan Suomessa hukkuu vuosittain noin 130-200 henkilöä. Hukkumisturmien tilastoinnissa on kuitenkin viiveitä ja ongelmia, joten siksi Onnettomuustutkintakeskus selvittää asiaa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut