Mykyrokasta, tirripaistista ja talkkunasta eli yläsavolaisesta ruokaperinteestä on pidetty tiukasti kiinni: Ylä-Savolla on ollut jo 50 vuotta oma perinteenvaalija pääkaupunkiseudulla

Ylä-Savon seuran historiikkikirjan kansi. Kaija Pulli

Pääkaupunkiseudulla toimivan Ylä-Savon seuran 50-vuotishistoriikki Mykyrokkoo ja kieljkiärylöetä ilmestyi tänä keväänä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty