Mykyrokasta, tirripaistista ja talkkunasta eli yläsavolaisesta ruokaperinteestä on pidetty tiukasti kiinni: Ylä-Savolla on ollut jo 50 vuotta oma perinteenvaalija pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimivan Ylä-Savon seuran 50-vuotishistoriikki Mykyrokkoo ja kieljkiärylöetä ilmestyi tänä keväänä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Savon Sanomien sisällöt.

Tutustu 2 vk maksutta! Tilaa 2 vk maksutta + 8 vk 4 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Savonsanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Iisalmensanomat.fi-, Warkaudenlehti.fi- ja Pieksamaenlehti.fi-verkkopalvelut ja uutissovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi