Nilsiän lottovoittaja: "Kun katsoin viimeistä riviä, niin se ei tuntunut hyvältä"

12 miljoonan euron voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa tililleen sen jälkeen, kun hän on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä. Anniina Louhivuori
Jaana Hiltunen

Jaana Hiltunen

Nilsiää on viime aikoina hemmoteltu lottovoitoilla, kun loton historian suurimman eli 15,7 miljoonan euron potin jälkeen paikkakunnalle tuli myös toinen, 1,2 miljoonan euron arvoinen täysosuma.

Nyt tuon potin voittanut nainen kertoo ajatuksiaan Veikkauksen tiedotteessa.

– Olen aika tyyni asian suhteen. En lentele ilmassa, mutta tietysti olen äärettömän onnellinen voitosta, nainen kertoo tiedotteessa.

Voittaja eikä myöskään 15,7 miljoonan euroa voittanut viiden hengen porukka ole halunnut kommentoida asiaa suoraan Savon Sanomille. Nilsiän edellinen jättipotti pelattiin Palonurmen kyläkaupassa ja viimeisin tehtiin netissä.

1,2 miljoonaa euroa voittaneen naisen voitto oli hyvin pienestä kiinni ja siihen vaikutti oma tunne.

– Tein kolme lottoriviä netissä, ja kun katsoin viimeistä riviä, niin se ei tuntunut hyvältä. Poistin rivin ja annoin koneen arpoa uuden rivin tilalle. Sillä rivillä se voitto sitten tuli, hän kertoo.

Voittaja kertoo tiedotteessa, ettei ole ikinä ollut kova tuhlaamaan eikä aio tuhlata vastaisuudessakaan. Sen sijaan hän aikoo auttaa voitolla läheisiään.

– Heidän vuokseen olen lotonnutkin.

Kommentoi

Mainos: PeeÄssä

Yhdessä tehdään ja yhdessä onnistutaan

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut