Savon Aalloilla henkilöstömuutoksia: Hanna Hahl on uusi päätoimittaja

Hanna Hahl (oik.) on Savon Aaltojen uusi päätoimittaja ja jatkaa myös juontajana. Mika Aro (vas.) siirtyy juontajaksi. Sami Turunen juontaa pääasiassa maanantai-iltapäivisin ja lauantaisin. Paula Pohjamo

Kaisu Lötjönen

Savon Aallot -radiokanavalla on tehty henkilöstömuutoksia. Hanna Hahl on aloittanut kanavan uutena päätoimittajana tällä viikolla. Hän toimi aiemmin Savon Aaltojen juontajana.

Aiempi päätoimittaja Mika Aro on siirtynyt omasta aloitteestaan kanavan juontajaksi.

Kanavan kolmas juontaja on Sami Turunen.

Savon Aallot on mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvan Savon Media Oy:n vuonna 2020 perustama radiokanava. Se kuuluu taajuudella 102 sekä netissä osoitteessa savonaallot.fi.

Savon Aallot tuo vahvasti esille savolaisuutta esimerkiksi erilaisten juttusarjojen muodossa. Uusina ohjelmasarjoina on Meijän Kuopio, jossa ääneen pääsevät alueen ihmiset ja ilmiöt. Savon Aallot luonnossa puolestaan tutustuu Pohjois-Savon luontokohteisiin. Talouspuhetta-sarjassa puhutaan paikallisesti taloudesta, vaurastumisesta ja ajankohtaisista pankkiasioista.

Savon Aallot selostaa myös KuPSin Veikkausliigan ja Eurooppa-liigan kaikki koti- ja vierasottelut suorana lähetyksenä. Selostajana on Juuso Ikonen.

Savon Aaltojen juonnettu radiolähetys kuuluu arkisin kello 6.30–18 ja lauantaisin kello 9–14. Savon Sanomien toimitus toimittaa uutiset aina tasatunnein.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut