Nilsiän yhtenäiskoulu ja lukio saivat Vihreän lipun osallistavasta ympäristökasvatustyöstä

Nilsiän yhtenäiskoulu ja lukio saivat Vihreän lipun tunnustukseksi osallistavasta ympäristökasvatustyöstä. Anniina Väisänen
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Ympäristökasvatusjärjestö FEE Suomi on myöntänyt Nilsiän yhtenäiskoululle ja Nilsiän lukiolle Vihreän lipun osoitukseksi korkeatasoisesta, suunnitelmallisesta ja osallistavasta ympäristökasvatustyöstä.

Vihreä lippu -toimikunta on nimennyt Nilsiän yhtenäiskoulun ja Nilsiän lukion Vuoden Vihreä lippu -toimijaksi

Vuoden Vihreä lippu -toimijana palkitaan vuosittain 2–3 erityisen ansioitunutta toimijaa.

Tänä vuonna Vuoden toimijoiksi valittiin Nilsiän yhtenäiskoulun ja Nilsiän lukion lisäksi Jaakonpuiston päiväkoti Kouvolasta, sekä yhteisesti Asukaspuistot Piennarpiha, Fyyri ja Veikonvintti Kirkkonummelta.

Vihreä lippu on kansainvälinen kasvatusalan ympäristöohjelma ja sertifikaatti, jossa lapset ja nuoret muuttavat toimintayksikkönsä arkea kestävämmäksi teema kerrallaan, yhdessä opettajien ja kasvattajien kanssa. Samalla he saavat kokemusta yhteisiin asioihin vaikuttamisesta, kestävän tulevaisuuden rakentamisesta ja ympäristöongelmien ratkaisuista.

Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco-Schools-ohjelmaa, maailman suurinta koulujen ja päiväkotien kestävän kehityksen verkostoa, joka toimii 68 maassa.

Suomessa Vihreässä lipussa on mukana 95 000 lasta ja nuorta sekä 11 000 opettajaa ja kasvattajaa.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut