Kaupunki pyytää apua: Mikä nimeksi uudelle keskukselle, joka käy moneen tarkoitukseen ja josta löytyy tarvittaessa suojaa tuhansille ihmisille?

Havainnekuva Savilahden liikunta- ja tapahtumakeskuksen julkisivusta. Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy
Janne Niiranen

Janne Niiranen

Kuopion kaupunki kaipaa kaupunkilaisilta apuja Savilahteen rakennettavan uuden liikunta- ja tapahtumakeskuksen nimeämiseksi.

Ehdotuksensa voi jättää netissä 10. kesäkuuta asti, jonka jälkeen liikunta- ja tapahtumakeskuksen sekä kaupungin Savilahti-projektin yhteinen työryhmä valitsee ehdotuksista sopivimman. Linkki nimikilpailuun löytyy kaupungin nettisivuilta.

Kaupunki arpoo kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken elokuvalippuja ja pääsilyppuja kaupungin liikuntahalleihin.

Savilahti keskuksesta on tarkoitus rakentaa kohtaamispaikka, joka liikuttaa koululaisia, opiskelijoita, liikunta- ja urheiluseuroja sekä yksittäisiä kuntalaisia. Keskuksessa on mahdollista järjestää myös konsertteja, seminaareja, pääsarjapelejä ja kansainvälisiä otteluita.

Keskukseen tulee myös väestösuoja lähes 7 000 ihmiselle.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut