Kuopiossa koronarokotuksen voivat varata kaikki 45-vuotiaat henkilöt – Pohjois- ja Etelä-Savossa ei uusia tartuntoja

Koronarokotteen voivat Kuopiossa ottaa perjantaista alkaen 45 vuotta täyttäneet henkilöt. Paula Pohjamo
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Kuopiossa ajan koronarokotukseen voivat varata kaikki 45 vuotta täyttäneet henkilöt. Lisäksi ajan voivat varata 16–69-vuotiaat THL:n riskiryhmään 1 tai 2 kuuluvat henkilöt.

Nyt ja tästä eteenpäin auki tulevat uudet Kuopion keskustan rokotusajat varataan Kuopio-hallin rokotuspisteeseen.

Tehosterokotukset jatkuvat pääterveysasemalla. Mikäli rokotettava on saanut ensimmäisen rokotuksen pääterveysaseman rokotuspisteessä, myös tehosterokote annetaan samassa paikassa.

Kuopion kaupunki muistuttaa tarkistamaan myös oman työterveyden rokotusmahdollisuuden työnantajalta.

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse numerosta 044 718 6921 tai sähköisesti osoitteesta www.kuopio.fi/eterveyspalvelut. Rokotteena on Moderna tai Pfizer-Biontech.

Kaupunki jatkaa rokotuksia sivuterveysasemilla mahdollisuuksien mukaan. Sivuterveysasemien ajanvaraus tapahtuu erillisistä puhelinnumeroista.

Mikäli sivuterveysasemien ajat on varattu loppuun, aikoja voi varata Kuopion keskustaan Kuopio-hallin rokotuspisteeseen.

Pohjois-Savosta ja Etelä-Savosta ei raportoitu perjantaina lainkaan uusia koronavirustartuntoja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisteriin. Itä-Savosta uusia tartuntoja kirjattiin kaksi kappaletta, jotka molemmat ovat Savonlinnasta.

Kuopion kaupunki ilmoitti perjantaina, ettei kaupungissa ole torstain jälkeen todettu uusia koronatartuntoja. Tiedossa ei ole myöskään joukkoaltistumisia.

Kommentoi

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut