Savo-Karjalassa on äänestetty hiukan aktiivisemmin kuin koko maassa

Valtintatilanne äänestyskopissa. Hannu Lehtinen
Jerri Koskinen

Jerri Koskinen

Savo-Karjalan vaalipiirissä on äänestetty hiukan aktiivisemmin kuin koko maassa, jossa äänensä oli antanut kuudentena äänestyspäivänä maanantaina 12,2 prosenttia äänioikeutetuista. Savo-Karjalassa äänestysprosentti oli maanantai-iltana 12,5.

Kuopiossa äänestämässä oli käynyt 12 080 ihmistä eli 12,2 prosenttia äänioikeutetuista. Siilinjärvellä äänestysvilkkaus on yhä Pohjois-Savon alhaisinta ja myös koko Savo-Karjalan vaalipiirissä vähäisintä äänestysprosentin oltua 8,5. Uurnilla oli käynyt 1 383 siilinjärveläistä.

Varkaudessa äänestysprosentti nousi 13,4:ään, kun 2 298 ihmistä oli käynyt maanantaina äänestämässä. Iisalmessa puolestaan äänestämässä oli käynyt 2 161 äänioikeutettua. Äänestysprosentti siellä oli 12,5.

Pieksämäellä Etelä-Savossa 1 812 äänioikeutettua eli 12,2 prosenttia äänioikeutetuista oli antanut äänensä maanantai-iltana.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: Pihlajalinna Kuopio

Kirkkaampi hymy suuhygienistin vastaanotolla

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut