Poliisi myy noin sata polkupyörää Kuopiossa – myynnissä myös kaksi moottoripyörää

Poliisi järjestää säännöllisesti huutokauppoja, joissa löytö- ja takavarikkotavaroita myydään edullisesti tarvitseville. Viimeksi myytäviä pyöriä oli kymmenittäin. Asta Tenhunen

Asta Tenhunen

Poliisi järjestää löytötavarahuutokaupan Kuopiossa torstaina. Myynnissä on poliisin haltuun jääneitä löytötavaroita sekä takavarikoiden kautta valtiolle päätynyttä omaisuutta.

Huutokauppa järjestetään kahdessa erässä tavaroiden suuren määrän vuoksi.

Torstaiaamuna kello 9 alkaa huutokauppa, jossa myydään koruja, kelloja, työkaluja ja muuta pienempää omaisuutta.

Kello 12 on huutokaupan toinen osa, jolloin myynnissä on noin sata polkupyörää, kolme perämoottoria sekä Honda CBR ja KTM -merkkiset moottoripyörät.

Huutokauppa järjestetään Kuopion pääpoliisiasemalla Suokadulla, mutta poliisiaseman teatterin puoleisella pihalla eli Tulliportinkadun puoleisen sisääntulon luona.

Kaikki tavarat myydään siinä kunnossa kuin ne ovat. Huutokaupassa käy vain käteismaksu. Huutokauppatilaisuuden alussa kerrotaan muut ehdot muun muassa ostettujen esineiden viemisestä pois paikalta.

Voimassa ovat koronarajoitukset niin, ettei sairaana ole sopivaa tulla paikalle. Lisäksi poliisi kehottaa pitämään pihalla turvaväliä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut