Yli 40-vuotiaiden koronarokotukset alkavat Ylä-Savossa – Pieksämäellä rokotetaan jo yli kolmeviitosia

Ylä-Savossa voi keskiviikosta lähtien koronarokotukseen ajan varata yli 40-vuotiaat henkilöt. Timo Mustalampi
Aku-Pekka Mölsä

Aku-Pekka Mölsä

Ylä-Savon sote-kuntayhtymän alueella asuvat yli 40-vuotiaat voivat varata koronarokotusajan keskiviikosta 2. kesäkuuta alkaen.

Lisäksi ajan voivat varata yli 16-vuotiaat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ykkös- ja kakkosriskiryhmään kuuluvat henkilöt.

Rokotusajan voi varata sähköisesti eTerveyspalvelusta tai paikkakunnittain puhelinpalvelun kautta. Puhelinpalveluun riittää yksi soitto. Rokotukset etenevät rokotteiden saatavuuden mukaan.

Rokotusajanvarausnumerot kunnittain: Iisalmi: 017 272 4255, Kiuruvesi: 017 272 4256, Sonkajärvi: 017 272 4257 ja Vieremä: 017 272 4258.

Puhelinajanvaraus on kaikissa kunnissa auki klo 8–15.

Ylä-Savon kuntayhtymän alueella koronavirustilanne on edelleen perustasolla ja uusia tartuntoja on vähän.

Kuntayhtymän alueella koronarokotteen ensimmäisen annoksen on saanut yhteensä noin 15 100 henkilöä, joka on 48 prosenttia alueen asukkaista.

Kuntayhtymän koronavirussivuille www.ylasavonsote.fi/koronavirus on koottu viimeisin tieto alueen tartunnoista, ohjeista ja testauksesta sekä rokotuksesta.

Kuopiossa ja Varkaudessa rokotetaan tällä hetkellä yli 45-vuotiaita, Siilinjärvellä yli 50-vuotiaita ja Pieksämäellä yli 35-vuotiaita.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut