Kaupunginhallitus hyväksyi Keskuskentän jalkapallostadionin hankesuunnitelman

Kuopion kaupunginhallitus on hyväksynyt Keskuskentän jalkapallostadionin hankesuunnitelman maanantaina 7.6. järjestetyssä kokouksessaan.

Hankesuunnitelmasta selviää, että vähimmäistavoitteena on Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n kolmoskategorian vaatimustason, eli 6000 katsomopaikan täyttyminen ja VU-alueelta poistuvien sosiaalitilojen korvaaminen. Lisäksi Kuopion Palloseura Oy:n käyttöön tulevan toimisto-, ravintola- ja oheistilat, eteläpuolen kerrostalojen rakenteellisen pysäköinnin toteuttaminen, stadionrakenteen vaipparakenteet ja katetut terassit sekä maanpäällisen pysäköintiratkaisun. Hankesuunnitelma sisältää myös maininnan kaupungille koituvista nettokustannuksista, joiden enimmäismääräksi sovittiin suunnitelmassa 700 000 euroa vuodessa.

Perussuomalaisten Minna Reijonen teki kaupunginhallituksen maanantaisessa kokouksessa muutosesityksen asian jättämisestä pöydälle seuraavan valtuuston ratkaistavaksi. Muutosesitystä ei kannatettu, ja kaupunginhallitus hyväksyi esityksen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut