Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuntavaalit 2021 | Savon Sanomat uutisoi kattavasti kuntavaaleista - Katso vaali-iltana myös suora videolähetys!

Savon Sanomat raportoi laajasti kuntavaalien käänteistä ja lopputuloksesta sunnuntai-iltana verkossa ja maanantain printtilehdessä.

– Seurannassa ovat kaikki levikkialueemme kunnat aina Rautavaarasta Kuopioon, sillä teemme vaaliuutisoinnissa yhteistyötä Savon Median alue- ja paikallislehtien kanssa, kertoo Savon Sanomien vaalitiimin vetäjä Jukka-Pekka Räsänen.

Löydä ehdokkaasi Savon Sanomien vaalikoneesta!

Räsänen lisää, että sunnuntai-iltana mennään verkko edellä, ja tuoreimmat vaaliuutiset löytyvätkin savonsanomat.fi-verkkopalvelusta. Verkossa lukijoita palvelee myös tulospalvelu.

– Lisäksi teemme kaksi suoraa videolähetystä yhteistyössä Savon Aallot -radiokanavan kanssa. Lähetyksessä analysoidaan vaalitulosta koko maakunnasta. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita. Lähetykset alkavat kello 19.50 ja kello 22.15. Ne nostetaan katsottavaksi verkkopalvelun etusivulle, Räsänen kertoo.

Savon Aallot tekee myös suoraa radiolähetystä vaaleista koko sunnuntai-illan. Se alkaa kello 19.30.

Maanantain printtilehteen kootaan puolestaan kattava paketti vaalituloksesta Pohjois-Savossa ja koko valtakunnassa. Lehdessä keskiössä ovat myös analyysit ja vaalituloksen taustat.