Kunnat rokottavat nyt yhä nuorempia: Siilinjärvi aloittaa kaikkien yli 16-vuotiaiden koronarokotukset

Rokotuksia jaetaan nyt myös nuorille ikäryhmillä monissa kunnissa. Tuire Punkki

Kaisu Lötjönen

Siilinjärvi on aloittamassa kaikkien yli 16-vuotiaiden henkilöiden koronarokotukset.

Aikoja on varattavissa 29.6.–1.7. väliselle ajalle. Rokotteena käytetään Pfizer Biontechin Comirnatya tai Modernaa, jotka ovat samanlaisia mRna-rokotteita.

Ajan voi varata sähköisesti tai puhelimella maanantaina kello 8–15. Puhelinajanvaraus numeroista 044 740 2304 ja 044 740 2305.

Kunnan mukaan heinäkuun rokotemäärä ensimmäisissä annoksissa on erittäin pieni, toiseen annokseen rokotteet kuitenkin riittävät. Kunta tiedottaa uusista rokotuspäivistä nettisivuillaan ja Facebookissa.

Myös Pieksämäki laski ikärajaa

Myös Pieksämäki ilmoitti perjantaina avaavansa koronarokotukset kaikille yli 16-vuotiaille. Rokotukset voi varata perjantaista alkaen.

Rokotteena on Comirnaty. Niiden yli 18-vuotiaiden, jotka haluavat Moderna-rokotteen, tulee varata aika puhelimitse p.015 788 4430.

Sähköinen ajanvaraus täällä.

Rokotusajan voi varata puhelimitse numerosta 015 788 4430. Puhelinpalvelu on avoinna tiistaista perjantaihin kello 9-13 ja toimii ainoastaan takaisinsoittopalveluna.

Kuopio ja Ylä-Savon sote puolestaan ilmoittivat torstaina, että ajan koronarokotukseen voivat nyt varata kaikki yli 30-vuotiaat henkilöt.

Koronarokotusten ikäraja laski Kuopiossa ja Ylä-Savossa – Nyt piikin saavat kolmekymppiset

Kommentoi

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut